Medlemskap

 

Bli medlem i

Klubb DÖD är en engagerad musikförening som sedan starten 2013 är starkt förknippad med den alternativa subkulturen. Vi arbetar för att bredda kulturutbudet och stärka intresset för mörk musik med underground- och DIY-anda i Stockholms kommun. Varje år arrangerar vi minst ett tjugotal konserter, ofta med internationellt kända artister. Klubb DÖD önskar presentera ett brett konsertutbud och stödjer särskilt unga artister. Konserterna arrangeras på olika lokaler runtom i Stockholms kommun beroende på evenemangens storlek. Vi har ett gott samarbete med lokaler så som Nalen, Debaser, Bar Brooklyn, Slaktkyrkan, Hus 7 och Patricia samt tidigare Snotty Seaside, Kraken, KGB, Göta Källare, The Liffey och PSB. Sedan starten har besöksantalet på föreningens event ökat kontinuerligt och vi har idag en trogen publikskara. Vill du vara en del av en spännande resa och stödja en levande musikscen? Klubb DÖD har beskrivits som en sann kulturgärning, men vi är ingenting utan våra besökare och medlemmar. Medlem blir du för att du vill supporta oss i det vi gör och för att det är grymt kul att vara en del av ett stort nätverk bestående av arrangörer, musiker, klubbmakare, band, festivalfixare, artister och mycket mer därtill. När du väl blivit medlem stöttar du kulturen i Stockholm stad och är en röst i kören som skriker efter mer kultur.

Vad innebär medlemskapet i Klubb DÖD?

Genom ett medlemskap i Klubb DÖD hjälper du oss att fortsätta hålla den alternativa musikscenen levande. Medlemmar erbjuds förtur till biljettköp och rabatterat biljettpris till utvalda konserter. Primärt vänder vi oss till personer från 18 år och uppåt med hänvisning till lokalernas åldersgränser och alkoholservering.

Allmänna medlemsförmåner*

 • Nyhetsbrev via e-post
 • Rabatterat biljettpris på konserter
 • Förtur till attraktiva konsertbiljetter

Vad kostar ett medlemskap i Klubb DÖD?

Ett medlemskap i Klubb DÖD kostar 150 kr per år och betalas in via faktura. Medlemskapet fortlöper årsvis.

Hur blir jag  medlem i Klubb DÖD?

Anmäl dig via formuläret här till höger! Så fort vi mottagit din medlemsansökan kommer du att motta ett mail med inbetalningsuppgifter. Observera att detta kan ta upp till 48 timmar.

Dina personuppgifter hanteras enligt vår GDPR-policy.

Allmänna frågor och funderingar: info@klubbdod.se

*Allmänna medlemsförmåner

 • Nyhetsbrev via e-post
  Klubb DÖD skickar regelbundet ut nyhetsbrev via e-post till samtliga medlemmar. Utskicket innehåller föreningsinformation, nyheter om kommande konserter och dylikt.
 • Rabatterat biljettpris av föreningen utvalda konserter
  Klubb DÖD erbjuder medlemmar ett billigare pris än ordinarie till särskilt utvalda event.
 • Förtur till attraktiva konsertbiljetter
  Klubb DÖD erbjuder medlemmar att boka förköpsbiljetter till särskilt utvalda event innan de släpps till allmänheten.
 • Chans att delta i tävlingar med attraktiva konsertbiljetter i prispotten.
 • Inbjudningar till av föreningen utvalda konsertkvällar där medlemmar erbjuds gästlista (gratis entré).

 

 

Villkor medlemskap

Bli medlem