VENER + Mika-EL

28 augusti // 2021 // Snotty Seaside

OBS! FÖRKÖP KRÄVS!

▲ VENER – Stockholmsduon VENER blandar elektroniska toner och beats med mörkare rock inspirerat av post-punk och modern dansmusik. Lyssnaren kastas mellan dansanta rytmer till atmosfäriska stycken med fokus på starka hooks och harmonier. VENER har beskrivits som dansmusik till en värld som faller samman. VENER växte fram 2019 ur två musikers ambition att kombinera breda musikaliska element med betoning på rytm och intensitet. Inspiration hämtas ur uppfriskande ämnen som livets turbulenser, människans mörka natur och ambivalens gentemot sitt eget förfall. Musikalisk inspiration finns hos grupper och artister som Killing Joke, Big Black, Underworld, Trans Am, Gazelle Twin och Cabaret Voltaire m fl. Debutsingeln Tremors släpptes i augusti 2020 till mycket positiv respons och en uppföljare är planerad till slutet på november.

www.vener.nu
www.facebook.com/venerband
www.venerband.bandcamp.com/music

▲ Mika-EL – No wave på svenska, med känslan av att dansa disko i en tvättmaskin, fastna med håret i elvispen eller att hoppa upp och ner uppochner. Allt är oklart, förvirrande och ständigt med en fot i dörren.

Mika-EL består antagligen av:
Mikael Tuominen – bas, röst, synt
Gustav Nygren – gitarr, röst, sax
Teknikens Under – trummor

https://mika-el1.bandcamp.com/

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

• Snotty Seaside öppnar kl. 17:00
• Dörrarna ner till källaren öppnar kl. 19:00
• Mika-EL går på scen 20:00
• VENER går på scen 21:00 – “Fractual intermission”
• Ⓣ-Hornstull, Lindvallsgatan 11
• 18 år
• Förköp 200 kr + serviceavgift

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

EVENT PÅ SNOTTY SEASIDE & KLUBB DÖD – DET HÄR GÄLLER FRAMÖVER:

Här är de regler som vi måste förhålla oss till i dagsläget. De bygger på FHMs och Miljöförvaltningens krav på att inga folksamlingar och köer får uppstå. De är varken roliga eller kreativa men är tyvärr en nödvändighet ifall vi ska kunna ha olika event. Förhoppningsvis kommer vi att kunna lätta på dem med tiden! Hjälp oss att hålla dem så att vi kan ha konserter.
– Alla event/spelningar måste vara förköp. Vi använder Billetto.
– Att hålla angivna tider är viktigt då vi måste undvika att kö uppstår. Vi har en eventvärd som hjälper publiken till sina platser och som sköter baren i källaren. Bordsservering gäller.
– Vi kan ta in 50 stående gäster.

VARMT VÄLKOMNA!

I samarbete med ABF