Vanligt Folk + Isotope Soa

01 December // 2017 // Nalen Klubb

År 2015 släpptes Vanligt Folks magiska debutskiva – “Jag har utvecklat mig till både en hund i en katt”, och vi är otroligt glada att de äntligen gästar oss på Klubb DÖD!

▲ VANLIGT FOLK – Enligt egen utsago föddes Vanligt Folk ur ett misslyckande – en tanke om att göra tung och svänging EBM. Ur nederlaget växte ett kompromisslöst, genreöverskridande uttryck fram. Ackompanjerade av synthbas och trumma odlade de oviljan att kategoriseras. Trion albumdebuteraden under sommaren 2015 och har innan dess släppt ifrån sig två EPs, en kassett och en 7″-singel. Vanligt Folk är ett starkt, egensinnigt och energiskt liveband som stått på scener som Roskilde, Gagnef och Kalabalik på Tyrolen. De har vunnit pris för årets video vid Manifestgalan 2014 och gjort konserter i både Sveriges Radio P2 och P3.

Kvällen kan ses som en releasefest inför bandets kommande EP “Palle Bondo!”

https://www.facebook.com/vanligtfolkgbg/
http://www.vanligtfolk.org/

▲ ISOTOPE SOAP – The Isotope Soap! Signal var en stark smalbandsradiosignal mottagen den 15e augusti 1977 av Ohio State Universitys Big Ear-radioteleskop i USA, som brukade stödja sökandet efter utomjordisk intelligens. Signalen tycktes komma från konstellationen Skytten och bära de förväntade kännetecknen för utomjordiskt ursprung.

https://facebook.com/isotopesoapcorp/
https://isotopesoap.bandcamp.com

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

• Dörrarna öppnar kl. 21:00
• Nalen Klubb
• Ⓣ-Hötorget, David Bagares gata 15
• Ej förköp, entré 120 kr
• 18 år

Isotope Soap på scen 22:00
Vanligt Folk på scen 23:00

DJ Schneidler

www.klubbdod.se

VARMT VÄLKOMNA!