The Devil & the Universe + Sjöblom

1 november // 2024 // Bar Brooklyn

Klubb DÖD & PlusOne presenterar stolt:

▲ THE DEVIL & THE UNIVERSE – The Devil & The Universe ser nu tillbaka på nio års bandhistoria. 2013 grundade Ashley Dayour och David Pfister bandet, som Ezechiel kompletterade till en trio. I början fokuserade bandet på musikaliska experiment med magiska system. Det är fortfarande fast inskrivet i bandets DNA. Med sin blandning av soundtrack-liknande ljud och drivande beats, deras getmasker och omisskännlig humor, som särskilt visar sig i deras visuella framställning, trummade de upp en trogen fanskara.

Senaste albumet “GOATopia” släpptes i januari 2022 och resultatet är elektroniskt med dånande trummor. Det är krautrock och spoken words som trollbinder dig och din fantasi.

www.facebook.com/TheDevilAndTheUniverse

www.thedevilandtheuniverse.com

▲ SJÖBLOM – Sjöblom är Johan Sjöblom Eliot, också känd från postpunkbandet The Exploding Boy, samt Robert Eklind, tidigare bland annat i gothrockbandet Malaise. Startades 2016 och har sedan dess släppt två album samt EP:n “A Victory of Love”, med en cover på Alphavillelåten med samma namn. Tredje albumet “Dead of Night” släpps i oktober så spelningen på Klubb DÖD blir det närmaste en releasefest man kan komma. Första singeln släpps 3 maj och ger en försmak på den kommande plattan.

www.facebook.com/sjoblomofficial

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Schneidler

• Dörrarna öppnar kl. 19:00
• Live från ca kl. 20:00
• Ⓣ-Hornstull, Hornstulls strand 4
• 18 år
• Förköp 230 kr + serviceavgift

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

www.klubbdod.se

Med stöd från Kulturrådet, Stockholm stad & Region Stockholm samt i samarbete med Amplified Medborgarskolan.

VARMT VÄLKOMNA!

 

Köp biljetterFacebookevent