The Comes Silence

24 October // 2020 // Snotty Seaside

OBS! FÖRKÖP KRÄVS! På grund av att vi lever i Coronatider kan vi enbart erbjuda ett mindre antal sittplatser. Then Comes Silence kommer köra två set samma kväll. Du köper biljett antingen till den tidiga eller sena spelningen. Läs mer nedan.

▲ THEN COMES SILENCE – Then Comes Silence är bandet som ligger i täten för svensk postpunk. Kvartetten från Stockholm är en modern bris av gotisk renässans. Fascinationen för mörker och undergång genomsyrar varje ord och melodi. Texterna flörtar resolut med döden. Ljudbilden är intensiv och lyssnaren får ta del av goth, psychedelia, shoegaze och postpunk i en perfekt symbios.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Lynx

• Snotty Seaside öppnar kl. 17:00
• Dörrarna ner till källaren öppnar kl. 19:00
• SET 1: Then Comes Silence går på scen 20:00
• SET 2: Then Comes Silencegår på scen 21:00
• Ⓣ-Hornstull, Lindvallsgatan 11
• 18 år
• Förköp 200 kr + serviceavgift

EVENT PÅ SNOTTY SEASIDE & KLUBB DÖD – DET HÄR GÄLLER UNDER HÖSTEN 2020:

Här är de regler som vi måste förhålla oss till under resten av 2020. De bygger på FHMs och Miljöförvaltningens krav på att inga folksamlingar och köer får uppstå. De är varken roliga eller kreativa men är tyvärr en nödvändighet ifall vi ska kunna ha olika event. Förhoppningsvis kommer vi att kunna lätta på dem med tiden! Hjälp oss att hålla dem så att vi kan ha konserter.

– Alla event/spelningar måste vara förköp. Vi använder Billetto.
– Att hålla angivna tider är viktigt då vi måste undvika att kö uppstår. Vi har en eventvärd som hjälper publiken till sina platser och som sköter baren i källaren. Bordsservering gäller.

– Vi kan ta in 35 sittande gäster per set.

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

VARMT VÄLKOMNA!