SVART JUL på Debaser Strand (Live: Holograms + VinterRevir)

26 December // 2015 // Debaser Strand // Hornstulls strand 4 // Stockholm

För andra året i rad räddar de bästa alternativa klubbarna Panda 2.0, Klubb Död och PlusOne julen. En klubbafton känns självklar efter denna högtid – en frizon från myshetsen och stela traditioner. Istället stör vi friden genom dynamiskt kaos på dansgolvet, band och glädjerus.

——–> http://debaser.se/kalender/16813/

▲PANDA 2.0 kommer göra detta till en av årets höjdpunkter genom att förvandla Bar Brooklyn till en oas av kärlek och gemenskap. Vi bjuder på hemmagjort pynt, bd-gran, musikvideos, tipsrunda där ni kan testa era musikkunskaper, våra klassiska pop-pepparkakor, godis och glitterregn och dessutom kommer den uppskattade fiskdammen tillbaka – fiska på krogen har aldrig varit roligare, då man alltid får napp!
Tillsammans botar vi vinterdepp och skapar pop-pepp.

https://www.facebook.com/KLUBBPANDA2.0

DJ’s: Indie-Millis, Knivas och Mimmipop.
Gäst Dj: Tom Jerry Boman

▲KLUBB DÖD. Döden här igen. Vi har inte möjlighet att komma och hämta dig på annandagen så tänkte kolla om du kan ta dig till Debaser Strand på egen hand? Vår spontana gissning är att du redan är skitpepp men för säkerhets skull så kommer här en påminnelse om hur kul det brukar vara att dansa dödsdans med oss – det brukar vara jättekul. Så se till att pallra dig hit och ta med dig alla du känner så ska ni åka på däng i örat! De andra dönickarna hälsar. Ur djupen ropar vi till dig: Pang pang! Du är död! Mvh Döden

www.klubbdod.se

DJ’s: Svartin, Dönick, Kim och Trasig Laser

▲PLUSONE grundades i London för mer än 10 år sen. DJ The Fixx flyttade sen hem till Stockholm och fortsatte på KGB och Pet Sounds Bar. The Fixx med sina gäst DJ’s spelar en unik blandning av gamla klassiker, de favoritlåtar ni inte får höra på andra ställen plus att ni garanterat kommer hitta nya band att älska! PlusOne rör sig mellan alternativt, indie och elektroniskt och med en del överraskningar… På Svart Jul har The Fixx med sig gäst DJ Mirre (SubKult festivalen, Club Freakshow, m.m.) från Göteborg, så det är bara att ladda inför dansgolvet!

https://www.facebook.com/plusone.klubb

DJ’s: The Fixx + DJ Mirre

TVÅ EMINENTA LIVEBAND HAR VI BJUDIT IN KVÄLLEN TILL ÄRA:

▲HOLOGRAMS slår upp en tornande fasad av poppig post-punk som kastar skarpa skuggor och för tankarna till band som Wire, Gang of Four och Ice Age. Bakom står Anton Spetze, Andreas Lagerström, Anton Strandberg och Filip Spetze. Gitarrslamret ackompanjeras av vassa synthar, smattertrummor, dunderbas och klagosång över livets nyckfulla och obönhörliga mörker. Hett som fasen!

https://www.facebook.com/hlgrms/
http://holograms.se/

▲VINTERREVIR är det senaste tillskottet i det svenska indiemedvetandet. I VinterRevirs värld är direkta gitarrslingor bästa kompis med dystra känslor, och en mörkare ljudbild. Bandets sound beskrivs fint i Gaffas recension av VinterRevirs debut-EP – Se Upp För Fullmånen: ”Det är som om Håkan Hellströms eller Love Antells demos gått igenom någon typ av Broder Danielsk punkifiering”. Så, oavsett om du tar på dig sjömanskostymen eller klär dig svart som indienatten kommer du gilla VinterRevir!”

Http://www.facebook.com/vinterrevirband
Http://www.soundcloud.com/vinter-revir

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

• Dörrarna öppnar kl. 19:00.
• GRATIS ENTRÉ innan kl 20:00, därefter 120 kr.
• Debaser Strand.
• Ⓣ-Hornstull, Hornstulls strand 4.
•I samarbete med ABF och Pussy A Go Go.

STORA SALEN kl. 20:00-03:00 Klubb DÖD + PlusOne

VinterRevir på scen kl. 22:00.
Holograms på scen kl. 23:00.

BAR BROOKLYN kl. 20:00-03:00 Panda 2.0

VI SES I MÖRKRET!