She Past Away // Aerial Abstract

20 October // 2017 // Nalen Klubb

Jajamän, de är tillbaka! She Past Away har vi två tillfällen tidigare genomfört bejublade och slutsålda konserter hos oss på Klubb DÖD. En tredje gång kommer inte bli ett undantag!

▲ SHE PAST AWAY – Det vimlar inte direkt av gothiska postpunk band från Turkiet. Bandet bildades 2006 och släppte den digitala EP:n “Kasvelti Kutlama” 2010. Debutalbumet “Belirdi Gece” släpptes 2012 och bandet fick därmed stor uppmärksamhet. She Past Away är något så udda som ett dark wave-band med sång på turkiska och med det konceptet har de rönt stora framgångar. De har byggt upp en stor fanskara runt om i världen efter ihärdigt och hårt turnerande. Senaste albumet “Narin Yalnızlık” släpptes i början på 2016. Med ett välkomponerat melodiskt mörker, härligt monotona trumrytmer, och inte minst de turkiska texterna, har de skapat ett sound som andas såväl goth och postpunk som minimalsynth. Låter det lockande? Då kan vi garantera att She Past Away kommer att falla dig i smaken.

https://www.facebook.com/shepastaway/
https://soundcloud.com/shepastaway

▲ AERIAL ABSTRACT – Aerial Abstract är resultatet av ett sammanträffande, ett telefonsamtal och några drinkar följt av en direktpromenad till studion för inspelning. Stockholmsduon som bildades 2016, blandar alternativ rock och mörkare pop med inspiration från det tidiga 80-talets post-punk och new wave. Dynamiken i Aerial Abstracts musik kastar lyssnaren mellan upp-tempo med driv till mer långsammare och atmosfäriska stycken. Två EPs har släppts till positiv respons och nytt material är på gång!

https://www.facebook.com/aerialabstract/

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Vargen (Martin Sharma)

• Dörrarna öppnar kl. 21:00
• Nalen Klubb
• Ⓣ-Hötorget, David Bagares gata 15
• 18 år

Aerial Abstract på scen kl. 22:00
She Past Away på scen kl. 23:00

www.klubbdod.se

VARMT VÄLKOMNA!
//Döden