Majestoluxe + A>M

26 September // 2020 // Snotty Seaside

OBS! FÖRKÖP KRÄVS! På grund av att vi lever i Coronatider kan vi enbart erbjuda ett mindre antal sittplatser. Läs mer nedan.

▲ MAJESTOLUXE – Betongdammiga rytmer och rostskadade basgångar. I början av sommaren släppte Stockholmsbaserade Majestoluxe sitt andra album ‘Secondary Sanctions’ på Kess Kill Records. Precis som debuten ‘Septic Shock’ innehöll den låtar med ena foten i åttiotalsindustri och EBM, och andra foten i smutsig techno och elektronisk konstmusik, och den blev lika väl mottagen av såväl kritiker som publik. Inför den sittande publiken på Snotty Seaside blir det ett något lugnare industriellt set, men några dance pop bangers kommer också att få plats.

▲ A>M – a>m släppte förra året sin debutsingel på Transmission Boutique Label London och följer nu i höst upp med en ny 12″ på samma bolag, 4 spår av mörk lo-fi electro. Rough Trade kategoriserar a>m som postpunk/new wave, sant eller inte så står a>m stadigt i den traditionen.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

• Snotty Seaside öppnar kl. 17:00
• Dörrarna ner till källaren öppnar kl. 19:00
• a>m går på scen 20:00
• Majestoluxe går på scen 21:00
• Ⓣ-Hornstull, Lindvallsgatan 11
• 18 år

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Kinder aus Asbest

EVENT PÅ SNOTTY SEASIDE & KLUBB DÖD – DET HÄR GÄLLER UNDER HÖSTEN 2020:

Här är de regler som vi måste förhålla oss till under resten av 2020. De bygger på FHMs och Miljöförvaltningens krav på att inga folksamlingar och köer får uppstå. De är varken roliga eller kreativa men är tyvärr en nödvändighet ifall vi ska kunna ha olika event. Förhoppningsvis kommer vi att kunna lätta på dem med tiden! Hjälp oss att hålla dem så att vi kan ha konserter.

– Alla event/spelningar måste vara förköp. Vi använder Billetto.

– Att hålla angivna tider är viktigt då vi måste undvika att kö uppstår. Vi har en eventvärd som hjälper publiken till sina platser och som sköter baren i källaren. Bordsservering gäller.

– Vi kan ta in 35 sittande gäster. Biljetter kommer att kunna säljas till sällskap. Eftersom sällskap får sitta bredvid varandra, utan den rekommenderade metern emellan, så kan flera sällskap göra att vi kan ta in fler sittande gäster än 35. Dock är maxgränsen alltid 50 personer.

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

VARMT VÄLKOMNA!