Les Fleurs Du Mal

10 April // 2021 // Snotty Seaside

OBS! FÖRKÖP KRÄVS! På grund av att vi lever i Coronatider kan vi enbart erbjuda ett mindre antal sittplatser.

▲ LES FLEURS DU MAL – Les Fleurs du Mal gör rock noir, trummaskinsdriven mörk rock med åttiotalets svartrock i ryggsäcken, men med blicken mot den brinnande samtidens horisont. Bandet grundades i Stockholm 2009 av bröderna Axel och August Grim och har sedan dess släppt flera EP:s och ett fullängdsalbum, vilka rosats av internationella kritiker. Både nytt och äldre material från bandets skivkatalog utlovas.Live ansluter Ludvig Haptén (bas), nytillskottet Alan Allard (gitarr) och Jörgen Oscarsson (tech) till sättningen.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

• Snotty Seaside öppnar kl. 17:00
• Dörrarna ner till källaren öppnar kl. 19:00
• Les Fleurs du Mal går på scen 21:00
• Ⓣ-Hornstull, Lindvallsgatan 11
• 18 år

EVENT PÅ SNOTTY SEASIDE & KLUBB DÖD – DET HÄR GÄLLER:

Här är de regler som vi måste förhålla oss till. De bygger på FHMs och Miljöförvaltningens krav på att inga folksamlingar och köer får uppstå. De är varken roliga eller kreativa men är tyvärr en nödvändighet ifall vi ska kunna ha olika event. Förhoppningsvis kommer vi att kunna lätta på dem med tiden! Hjälp oss att hålla dem så att vi kan ha konserter.

– Alla event/spelningar måste vara förköp. Vi använder Billetto.
– Att hålla angivna tider är viktigt då vi måste undvika att kö uppstår. Vi har en eventvärd som hjälper publiken till sina platser och som sköter baren i källaren. Bordsservering gäller.
– Vi kan ta in 50 sittande gäster.
Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

VARMT VÄLKOMNA!

I samarbete med ABF

Facebookevent