Lebanon Hanover // Isolated Youth

15 September // 2017 // Nalen

FÖRKÖP: 220:-
I DÖRREN: 250:-

Happy news! På grund av det stora intresset för spelningen med Lebanon Hanover fredag den 15 september, så flyttar vi upp spelningen till Stora Salen. Det betyder att vi släpper fler biljetter, och vi släpper dem nu och här: bit.ly/lebanon-hanover.

Jävligt stolt presenterar vi superhyllade Lebanon Hanover till Klubb DÖD!

▲ LEBANON HANOVER – En iskall postpunk-duo bestående av Larissa Iceglass från Schweiz och William Maybelline från England. För närvarande är de baserade i Berlin och det är på tiden att vi i Stockholm äntligen får besök av denna oemåtståndliga duett. Dystra synthar, monoton sång och breda basslingor skapar dasant magik. De har hunnit släppa fem album, varav senaste “Besides The Abyss” år 2015 via grekiska Fabrika Records.

Detta blir en exklusiv Sverigespelning!

https://www.facebook.com/lebanonhanover/
https://lebanonhanover.bandcamp.com/

▲ ISOLATED YOUTH – Isolated Youth är ett nybildat postpunk-band från norra Stockholm. Betecknat av ett melodiöst sound kantat av postpunkens aggressivitet samt en blandning av det sköra och explosiva, kan man närmast nämna Köpenhamnsreferenser så som Iceage, Pardans och Lower. Även mer välkända band som Joy Division och Nick Cave & the Bad Seeds hör hemma inom samma ram. Frontar gör en ung sångare tillsammans med sin storebror på gitarr. Med sig har bröderna en basist med bakgrund i jazzensembler, och en trummis med rötterna i brittisk postpunk. Bandet släppte sin första singel på Spotify i mars.

https://www.facebook.com/isolatedyouth/

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

http://www.nalen.com/konsert/2017/klubb-dod-4/

• Dörrarna öppnar kl. 20:00
• Nalen, Regeringsgatan 74
• Ⓣ-Hötorget
• 18 år

DJ Darksouls (Sebastian Poeten Hedberg & Marianne Sjärnsäter)

www.klubbdod.se

VARMT VÄLKOMNA!