Klubb DÖD: Sturm Café + Hammershøi

19 November // 2022 // Patricia

Vi välkomnar Sturm Café och Hammershøi till Klubb Död och Patricia!

▲ STURM CAFÉ – Många är synthbanden som spelat hård musik med texter på pueril tyska, men det har aldrig gjorts bättre än av EBM-legendarerna Sturm Café. Det var i Gävle 2001 som Jonatan Löfstedt and Gustav Jansson började göra musik tillsammans och Sturm Café växte fram. Inspirerade av den tidiga EBM/industri-scenen har de sedan dess utvecklat ett säreget sound. Musiken kan beskrivas som basdriven EBM med en touch av Neue Deutsche Welle. Med flertalet singlar/EP:s och album, inklusive det kritikerrosade alstret “Europa!” (2015), har Sturm Café skapat en lojal lyssnarskara över hela världen. Bered er på hitlåtar såsom Stiefelfabrik, Koka Kola Freiheit och Scheissnormal.

www.facebook.com/sturmcafe
www.sturmcafe.se

▲ HAMMERSHØI – Hammershøi är en fransk synthduo född ur instängdhet och kommunikationen mellan människa och maskin. Deras musikstil är hämtad ur 80-talets minimal synth, EBM, french wave och synth wave samt konstnärliga influenser såsom tysk expressionism. Det självbetitlade debutalbumet “HAMMERSHØI” släpptes 2020.

www.facebook.com/Hammershoiband
www.hammershoiband.bandcamp.com

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

• Dörrarna öppnar kl. 20:00
• Hammershøi går på scen 21:00
• Sturm Café går på scen 22:00
• Ⓣ-Mariatorget, SöderMälarstrand Kajplats 19
• 20 år
• Förköp 200 kr + serviceavgift

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

www.klubbdod.se

VARMT VÄLKOMNA!

I samarbete med ABF

Facebookevent