Juldagsdeppen! Klubb DÖD: Human Tetris (RU) + NIZUI

25 December // 2019 // Debaser

För sjätte(!) året i rad anordnar Klubb DÖD “Juldagsdeppen” på Debaser Strand. Varmt välkommen att svira loss i mörkret! Live kvällen till ära har vi ryska Human Tetris.

▲ HUMAN TETRIS – Vad passar bättre än att tillbringa juldagen med Klubb DÖD och influgna Human Tetris? Human Tetris, som sedan starten 2008 i Moskva har hunnit turnera flitigt. Bandet upplöstes 2012 men återförenades under 2016, fortfarande med Arvid Kriger i spetsen. Senaste albumet “Memorabilia” släpptes 2018. Human Tetris hämtar inspiration från 80-talets post punk och new wave, men även från den brittiska indievågen.

www.facebook.com/humantetrismoscow
www.humantetris.bandcamp.com

▲ NIZUI – Stockholmsbaserade NIZUI har sedan starten 2015 format ett sound inspirerat av bland annat Joy Division, Preoccupations och Radiohead. Distade basslingor och tungsinta vrål ackompanjeras av svävande synth, cymbaler och frontmannens Gabriels hårsvall. Ljudbilden har under åren växt till känslan av en hård käftsmäll. Den 18e November i år släppte de sitt debutalbum “Still Evaluating” på Spotify.
Är det post-punk, depprock eller shoegaze? Vi vet inte. Det är NIZUI.

www.facebook.com/NIZUIOFFICIAL
www.soundcloud.com/nizui
https://open.spotify.com/artist/5A5mm5dx6aTk0iFAuI0vNS?si=pHTFvk4XQs68h2AYqh68pg

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Dead Pisces

• Debaser Strand, Stora scenen
• Ⓣ-Hornstull, Horntulls strand 4
• Dörrarna öppnar kl. 20
• Entré 150 kr (förköp)
• Fri entré mellan kl. 00-03
• 20 år

Nizui på scen kl. 21
Human Tetris på secen kl. 22

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

http://debaser.se/kalender/22131/

www.klubbdod.se