INVSN + ASPECT NOIR

23 september // 2023 // Hus 7

Klubb DÖD & Hus 7 presenterar stolt:

▲ INVSN – Med bandmedlemmar från Refused, Masshysteri och Deportees står bandet på en solid grund av västerbottnisk begåvning; spetsat av leadsång från både Sara Almgren, Christina Karlsson och Dennis Lyxzén. Lika delar frustration och förtröstan skildrad genom melodisk postpunk – INVSN leder oss genom politiska världsfiaskon, men aldrig utan att överge hoppet om en ljusare horisont.

Med albumen “INVSN” och “The Beautiful Stories” i ryggen släpptes “Let The Night Love You” under 2022. På bandets första album på fem år presenteras en intensiv, mörk och grubblande syn på livet, likväl skrämmande aktuell som i huvudsak tidlös.
”INVSN använder sig av en bred palett influenser”, menar sångaren Dennis Lyxzén. På pappret skulle dock, såklart, postpunk vara den beskrivning som skulle komma närmast. Ikoner som Bauhaus, the Sisters of Mercy eller någon av Depeche Modes mer desillusionerade låtarligger som i en krans runt ett album för natten, som är både lugnande och störande, som utmanar dig till att lämna din comfort zone.

https://www.facebook.com/invsnmusic

▲ ASPECT NOIR – Aspect Noir är gothtrion från Tammerfors, Finland som bjuder på sammansvetsad post punk. Musiken hämtar inspiration från 80- och 90-talens melankoliska ljudbilder i kombination med dagens cold wave-stämningar.

https://www.facebook.com/aspectnoirband
https://aspectnoir.bandcamp.com

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Dead Pisces

• Dörrarna öppnar kl. 20:00
• Live från ca kl. 21:00
• Ⓣ-Globen, Styckmästargatan 10
• 20 år
• Förköp 225 kr + serviceavgift

Fotograf: Ekaterina Yakyamseva @ MessedUp Magazine

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

www.klubbdod.se

Med stöd från Kulturrådet, Stockholm stad & Region Stockholm samt i samarbete med Amplified Medborgarskolan.

VARMT VÄLKOMNA!