Emmon + Person:A

26 September // 2015 // Nalen Klubb

▲EMMON – Emmon är Emma Nyléns (också känd från indiepopbandet Paris) elektroniska soloprojekt som såg sin första ljusglimt i Stockholm 2001. Sedan dess har flertalet demos och tre fulldängare släppts. Emmon släppte sitt senaste album (Emmon-AON) i oktober förra året och i september är Sveriges elektropopdrottning äntligen hos oss på Nalen.

www.emmon.se
www.parismusic.se
https://www.facebook.com/pages/Emmon/240551649322636

▲PERSON:A – Person:A är Niklas Kärreskogs suggestiva soloprojekt, tidigare medlem av Blunda och Joy Serene samt livemusiker i electrodivan Emmons explosiva liveakt. Person:A är minimal wave i sin mörkaste kostym i en orgie av modularsystem och analogsythar.

https://the-person-a.bandcamp.com
https://www.facebook.com/pages/PERSONA/597850713632902

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Person:A på scen 22:00
Emmon på scen 23:00

DJ’s från SLICE ME NICE

• Dörrarna öppnar kl. 21:00
• Nalen Klubb – i samarbete med ABF & Pussy A Go
• Ⓣ-Hötorget, David Bagares gata 15
• 18 år

— EJ FÖRKÖP, 130 KR BETALAS I ENTRÈN —

www.klubbdod.se

VARMT VÄLKOMNA!

10 % av kvällens vinst kommer att skänkas till en hjälporganisation eller annan ideell kraft som arbetar med flyktingkrisen. Vi tar gärna emot lämpliga förslag. Det må inte bli en jättesumma men vi måste försöka hjälpas åt i den mån det går. Vi hoppas att så många som möjligt kommer och spanar in grymma Emmon och Person:A och att vi samtidigt kan samla in så mycket pengar som möjligt! Ses på lördag!

#ingenmänniskaärillegal #mångabäckarsmå #humanrights #activism

//Klubb DÖD-crew