DOMINION OF FLESH – PREPARTY

29 augusti // 2024 // Patricia

Klubb DÖD presenterar Dominion of Flesh – 10 Years of Cloister Recordings.

Förfest på Patricia Nattklubb torsdag 29 augusti 2024.
Huvudevent på Nalen Klubb fredag-lördag 30-31 augusti 2024.

Förbered dig för att under tre kvällar omfamnas av frekvenser och resa ned i djupet av det mänskliga psyket när vi firar Cloister Recordings tioårsjubileum. Under de senaste tio åren har Cloister Recordings tänjt på gränserna i den postindustriella underjorden. Med sin bas i USA, men med sitt andliga hem i Sverige, har Cloister Recordings släppt ett stort antal svenska artister. Cloister Recordings minifestival Dominion of Flesh ägde för första gången rum i Stockholm 2019 för att markera femårsjubileet av skivbolagets födelse. DoF 1 följdes av en efterföljande sammankomst i New York 2022. Detta tioårsfirande samlar en kompromisslös lineup av Cloister Recordings artister och utvalda favoriter.

Förfesten:

Detonation Day (US) – James Light har varit ett mångfacetterat kraftpaket inom den amerikanska industriscenen sedan 2016 med sina projekt Agonal Lust och Wounded Son och med sina kassettetiketter Packing Plant & Finders. Detta blir Sveriges introduktion till Detonation Day och dess svulstiga tunga elektroniska musik.

https://hospitalproductions.bandcamp.com/album/impermanence-of-being

Ochu (SE) – Sedan början av 2000-talet har Love Rosenström med Ochu blandat organiska och manipulerade fältinspelningar med brus &a musique concrète utan att kunna jämföras med någon annan än sig själv. Som en av de tidigare skivbolagscheferna för det mäktiga skivbolaget Segerhuva, och nuvarande etiketten Verlautbarung, har hans bidrag till en levande underjord inte gått obemärkt förbi.

https://www.youtube.com/watch?v=3R3R57rAhsw

Survival Unit (SE) – Survival Unit har sedan länge varit en ökänd grupp galningar som frontas av Kristian Olsson (Alfarmaina/Styggelse med mera, med mera…) Survival Units gärningar sträcker sig över nästan 25 år. Räkna med kompromisslös Power Electronics som ofta ger sig uttryck i våldsamma och kaotiska liveset.

https://www.youtube.com/watch?v=07-C2A7dpHI

Treriksröset (SE) – I snart 30 år har Tommy Carlsson varit kungen av svensk Harsh Noise. Det finns inte mycket mer att säga om den saken.

https://www.youtube.com/watch?v=ewK72ooYuB8

XAL (UK) – Genom att ta ett steg bort från tung PE, som Tamon Miyakitas genom Am Not är känd för, utforskar detta nya projekt filmmusik, dystopiska elektroniska kompositioner och rytmisk industri.

https://cloisterrecordingsus.bandcamp.com/album/spirit-breaking

Biljetter köpta till Dominion of Flesh – 10 Years of Cloister Recording på Nalen Klubb inkluderar entré till förfesten på Patricia Nattklubb. OBS! Det kommer INTE att säljas separata biljetter till förfesten. Säkra dina biljetter till huvudevenemanget nu!

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

• Dörrarna öppnar kl. 19:00
• Live från 19:30
• Ⓣ-Mariatorget, Söder Mälarstrand Kajplats 19
• Förköp 800 kr + serviceavgift

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

www.klubbdod.se

Med stöd från Kulturrådet, Region Stockholm och Stockholm stad samt i samarbete med Amplified Medborgarskolan.

VARMT VÄLKOMNA!

 

Köp biljetterFacebookevent