DIESEL DUDES + THE GUILT + NAAKKA

02 September // 2023 // Patricia

Klubb DÖD presenterar stolt:

▲ DIESEL DUDES – Alla som sett Diesel Dudes live på exempelvis Kalabalik på Tyrolen i Alvesta eller på Bodyfest i Stockholm vet vilket svettigt träningspass som väntas! Diesel Dudes från Oakland, Kalifornien gör en mycket primitiv och punkig, amerikansk form av old school-EBM. Och det är Electronic Body Music med betoning på Body. Texterna kretsar kring de gravt testosteronstinna karaktärerna Lord Newt och King Toads fixering vid muskelbyggande, protein och maskulinitet. Bered er på en adrenalinförbrännande liveshow!

https://www.facebook.com/DieselDudes420
https://dieseldudes.bandcamp.com

▲ THE GUILT – Dark wave disco från skåneland som bjuder på en käftsmäll till liveuppträdande! Duon består av grundaren Emma Anitchka (maskin och sång) och Catnip Lizzy (gitarr) – känd från band som Ragata och Arre! Arre! The Guilt bjuder på röjig och dansvänlig elektronisk punk, deras musik har beskrivits med ord som brutal electro punk, aerobic lazerpunk, death disco, electroclash och body-punk. Kort och gott en farlig blandning av arg dans och fläskiga riff!

https://www.facebook.com/theguiltsweden
https://open.spotify.com/artist/5UlgkihcxCXPOqnkcSpdPH?si=5Ckb16viTeifc3NsZKNX6Q

▲ NAAKKA – Makaber EBM/electroindustri från Tammerfors, Finland. NAAKKAS musik ekar sent 80-/tidigt 90-talsindustri/EBM, men med skruvad sång och queerpolitiska texter. Deras framträdanden är högst visuella präglade av upplyftande energi.

https://www.facebook.com/Naakkaband
https://naakka.bandcamp.com

Snöra kängorna och gör några armhävningar så ses vi på dansgolvet!

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Klubb Delirium – I en gammal orgelfabrik i ett industriområde i västra Göteborg håller klubben Delirium vanligtvis till, där man regelbundet ägnar sig åt livets stora glädjeämnen: öl, rökmaskiner och basgångar – men denna kväll dyker de upp i huvudstaden för att bjuda dansgolvet på det allra bästa, svettigaste och råaste ur sina digra samlingar.

• Dörrarna öppnar kl. 20:00
• Live från ca kl. 20:30
• Ⓣ-Mariatorget, Söder Mälarstrand Kajplats 19
• 20 år
• Förköp 200 kr + serviceavgift

Läs mer: https://www.tickster.com/sv/events/u06cj0y37udba54/2023-09-02/klubb-dod-diesel-dudes-the-guilt-naakka

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

www.klubbdod.se

Med stöd från Kulturrådet, Stockholm stad & Region Stockholm samt i samarbete med Amplified Medborgarskolan.

VARMT VÄLKOMNA!

Köp biljetterFacebookevent