Celldöd + Tony’s Tears

13 November // 2020 // Snotty Seaside

OBS! FÖRKÖP KRÄVS! På grund av att vi lever i Coronatider kan vi enbart erbjuda ett mindre antal sittplatser. Läs mer nedan.

▲ CELLDÖD – Soloprojekt av och med Anders Karlsson där EBM blandas med hård techno och svart industri. Sedan mitten av 90-talet har Anders Karlsson varit en av Sveriges starkaste personligheter inom EBM, industri och synt. Både som soloartist samt bandmedlem i Severe Illusion och The Pain Machinery. Celldöd live är lite av ett naturfenomen, den omedelbara och råa energin gör det fysiologiskt omöjligt att inte knyta nävarna och straffa golvet.
www.facebook.com/celldod
www.soundcloud.com/celldod

▲ TONY’S TEARS – Tony’s Tears är en duo som ursprungligen gjorde videokonst som tonsattes. Efter en tid blev tongivandet helt centralt och ledde till att starten av ett musikprojekt. Ljudbilden flörtar med ljud från 80-talet. Duon arbetar mycket med nostalgi som tema både textmässigt och i själva instrumenteringen, som består av ambienta inslag likväl som av glättiga, naiva sequensers. Tony är ett alterego som är en stereotypiskt flyktig person och nu tittar tillbaka på upplevelser, många gånger genom ett dimmigt tillstånd. Tony’s Tears släpper sin debut under hösten 2020.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Nils L

• Snotty Seaside öppnar kl. 17:00
• Dörrarna ner till källaren öppnar kl. 19:00
• Tony’s Tears går på scen 20:00
• Celldöd går på scen 21:00
• Ⓣ-Hornstull, Lindvallsgatan 11
• 18 år
• Förköp 200 kr + serviceavgift

EVENT PÅ SNOTTY SEASIDE & KLUBB DÖD – DET HÄR GÄLLER UNDER HÖSTEN 2020:

Här är de regler som vi måste förhålla oss till under resten av 2020. De bygger på FHMs och Miljöförvaltningens krav på att inga folksamlingar och köer får uppstå. De är varken roliga eller kreativa men är tyvärr en nödvändighet ifall vi ska kunna ha olika event. Förhoppningsvis kommer vi att kunna lätta på dem med tiden! Hjälp oss att hålla dem så att vi kan ha konserter.

– Alla event/spelningar måste vara förköp. Vi använder Billetto.
– Att hålla angivna tider är viktigt då vi måste undvika att kö uppstår. Vi har en eventvärd som hjälper publiken till sina platser och som sköter baren i källaren. Bordsservering gäller.
– Vi kan ta in 35 sittande gäster. Biljetter kommer att kunna säljas till sällskap. Eftersom sällskap får sitta bredvid varandra, utan den rekommenderade metern emellan, så kan flera sällskap göra att vi kan ta in fler sittande gäster än 35. Dock är maxgränsen alltid 50 personer.

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

VARMT VÄLKOMNA!