ABU NEIN + MISSVNARIES OV CHARITY

27 januari // 2024 // Bar Brooklyn

Klubb DÖD presenterar stolt:

▲ ABU NEIN – Abu Nein har snabbt blivit favoriter hos en hel postpunkvärld och debutalbumet “Secular Psalms” (2020) fick ett fantastiskt mottagande, vilket bland annat ledde till en nominering på Manifestgalan för årets debutalbum samt vinst på Synthsläggan för årets debutalbum.

Nu har de precis släppt sitt andra album ”II”, som även det fått strålande recensioner. Musiken är draperad i skuggor och live sägs bandet vara som en mörk och magisk enhet som trollbinder publiken!

https://open.spotify.com/artist/3Iu1DhCKeTHcOl9EJUrFpd?si=sbsYmr_6SbSdYPRfhxt1cg

▲ MISSVNARIES ov CHARITY – Köpenhamnstrion Missvnaries ov Charity har bara funnits i något år. Men vi känner igen medlemmarna från diverse akter ur 2010-talets Öresundska darkwavescen. Sångaren Patrick har tidigare frontat (fullkomligt briljanta) danska postpunkbandet Moth. Vi känner igen rösten och scenspråket men Missvnaries ov Charity går i en råare, mer primal inriktning. Det påminner lika mycket om no wave som Joy Division och den tidiga mörka postpunkscenen. Den som vill höra en intressant, samtida skandinavisk tolkning av nämnda genrer bör ägna tid åt deras första Bandcamp-släpp Hvmanity As A Hole.

https://missvnariesovcharity.bandcamp.com/

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Post Kontrôl

• Dörrarna öppnar kl. 19:00
• Live från ca kl. 20:00
• Ⓣ-Hornstull, Hornstulls strand 4
• 18 år
• Förköp 210 kr + serviceavgift

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

www.klubbdod.se

Med stöd från Kulturrådet, Stockholm stad & Region Stockholm samt i samarbete med Amplified Medborgarskolan.

VARMT VÄLKOMNA!

Köp biljetterFacebookevent