Ash Code + Forever Grey

25 March // 2022 // Hus 7

Klubb DÖD presenterar stolt två favoriter…

▲ ASH CODE – Italienska Ash Code bildades 2014 av Alessandro Belluccio, Claudia Nottebella och Adriano Belluccio och är en av de mest framstående akterna i den nya vågen av darkwave. I Ash Codes musikaliska kittel hittar du postpunk, nersvärtad synthpop och EBM, detta är Sisters of Mercy och Depeche Modes kärleksbarn. Hitsingeln “Dry your Eyes” släpptes i januari 2014 och tack vare sin unika ljudbild tog det inte lång tid innan de fick uppmärksamhet från DJs och media inom gothscenen. Deras första fullängdare “Oblivion” hamnade på 2:a plats på Sonic Seducers “Soundcheck”-lista och beskrevs som en febrig och rastlös debut. Andra skivan “Posthuman” som kom 2016 vittnade inte om något annat. 2018 kom efterlängtade “Perspektive” som ytterligare bevisar att Ash Code håller genomgående hög kvalité och är här för att visa var skåpet ska stå.
www.facebook.com/ashcodemusic
www.ashcode.bandcamp.com

▲ FOREVER GREY – Forever Grey är coldwave/darkwave-akten från Michigan, USA, numera LA-baserade med Kevin Czarnik i spetsen. Forever Grey har släppt fyra fullängdsalbum varav det senaste släpptes i mars 2020 på tyska Young & Cold Records. Forever Gray influeras starkt av 80-talets goth och postpunk men lyckas i samma ögonblick låta samtida. De kombinerar trummaskiner, tunga basgångar och introspektiva texter vilket skapar en beroendeframkallande atmosfär.
www.facebook.com/forevergreysourland
www.forevergrey.bandcamp.com

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

• Hus 7
• Ⓣ-Globen, Styckmästargatan 10
• Dörrarna öppnar kl. 20:00
• 18 år

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

VARMT VÄLKOMNA!

Facebookevent